Suomi-Juoksu 12.-13.6.2021 – Talkoot!

Perinteinen Suomi-Juoksu 100 km juostaan Salossa 12.-13.6.2021. 

Kilpailun järjestämiseen onnistuneesti tarvitaan 15-20 vapaaehtoisen työpanosta lauantaiaamupäivästä sunnuntaiaamuun. Aivan koko aikaa ei välttämättä tarvitse olla paikalla, pienikin apu on hyödyksi. Erityisen kriittinen vaihe on reitin merkitseminen, joka on tarkoitus aloittaa lauantaina klo 11. Reitin merkitsemiseen tarvitaan kahdeksan henkilöä, jotta homma hoituu sujuvasti.

Voit ilmoittautua talkoisiin alla olevalla lomakkeella.

[lomake poistettu]

Suomi-Juoksu 2021 uusi ajankohta: 12.-13.6.2021

Suomi-Juoksu 2021 on päätetty siirtää 12.-13.6.2021 ajankohtaan. Suunnitelmaa ei ole muuten muutettu mitenkään, eli lähtö on klo 19:00, maksimiaika 15 tuntia ja reitti sama kaunis pitkä kierros kuin vuonna 2019. Ajankohdan lopullinen varmistuminen on vielä Salon Urheilupuiston vahvistuksesta kiinni.

Siirto mahdollistui, kun Salon Power Cup lentopallotapahtuma jouduttiin siirtämään kyseiseltä viikonlopulta. Suomi-Juoksu siirtyy vain kahdella viikolla eteenpäin, mutta vallitsevassa tilanteessa ja rokotustahdin kiihtyessä kahdellakin viikolla saattaa olla iso merkitys. Olemme erittäin toiveikkaita, että kilpailun järjestäminen on mahdollista.

Koronatilanne ei kuitenkaan ole ainut huolenaiheemme. Tapahtuman toteutumisen kannalta kaikkein tärkeintä on, että tapahtumaan osallistuu juoksijoita. Toistaiseksi ilmoittautuneita on kovin vähän, ja ihan näin pienelle joukolle tapahtumaa ei kannata järjestää. Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan noin 15-20 talkoolaisen pitkä työpanos, ja ihan ehdottomana miniminä voidaan pitää, että juoksijoita olisi enemmän kuin talkoolaisia.

Meillä on erittäin hyvät edellytykset järjestää tapahtuma turvallisesti, sillä tapahtuma on sopivan pieni. Pitkällä reitillä ei ole minkäänlaista ruuhkaa juoksun aikana, ja kilpailutoimistonkin pystymme järjestämään väljään ulkotilaan. Ainut juoksijoille tarpeellinen sisätila on pukuhuone, ja senkin suhteen toki suosittelemme vaikkapa omassa autossa pukeutumista, jos mahdollista. 

Nyt siis kannattaa ilmoittautua!

post

SUOMI-JUOKSU 2020 ON PERUUTETTU!

Koronavirusepidemia ei osoita laantumisen merkkejä ja koska Endurance Ultrarunning Team Finland ry ja UltraFinn Oy haluavat toimia vastuullisesti sekä ottaa huomioon juoksijoiden, talkooväen ja heidän läheistensä terveyden olemme joutuneet tekemään raskaan päätöksen peruuttaa vuoden 2020 Suomi-Juoksu 100 km -kilpailun.

Kaikki ilmoittautuneet siirretään vuoden 2021 kilpailuun automaattisesti. Vuoden 2021 kilpailun ajankohta vahvistetaan mahdollisimman pian, mutta pyrimme siihen, että kilpailu juostaisiin perinteisesti kesäkuun lyhyestä yöstä nauttien. Reitti tulee pysymään samana kuin vuoden 2019 kilpailussa.

Suomi-Juoksu on järjestetty vuosittain vuodesta 1972 lähtien ja jotta voisimme välttää pitkäaikaisen perinteen katkeamisen tarjoamme mahdollisuutta suorittaa Omatoimi Suomi-Juoksu 100 km eli juoksija voi juosta Suomi-Juoksun reitin omalla huollolla valitsemanaan ajankohtana elokuun 2020 loppuun mennessä ja julkaista raportin suorituksesta tapahtuman Facebookissa tai Juoksufoorumilla.

GPS-jäljellä vahvistetun tuloksensa ilmoittaneet lisätään Suomi-Juoksu covid-19 -edition 2020 -tuloslistalle. Linkki tulosten ilmoittamiseen lisätään tänne lähiaikoina.

Muistattehan huolehtia riittävistä turvaväleistä ja muistaa muutenkin voimassa olevat kokoontumisrajoitukset.

Kaikkien suorituksensa määräaikaan ilmoittaneiden kesken UltraFinn Oy arpoo yhden Tailwind-tuotepaketin. Mikäli osallistujia on enemmän kuin kymmenen, arvotaan kaksi palkintoa jne.

Suomi-Juoksu 100 km -reitti mittariin ladattavaksi: GPX-track | FIT (Garmin)

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta Suomi-Juoksuun

Seuraamme aktiivisesti koronaviruksen etenemistä ja annettuja suosituksia, ja harkitsemme kevään aikana asian vaikutusta Suomi-Juoksuun. Toistaiseksi ei ole tehty mitään päätöksiä ja tapahtumaan tähtäävät valmistelut jatkuvat normaalisti. Toivomme, että tapahtuma voidaan järjestää, mutta terveys ja epidemian rajoittaminen on tärkeää.

Oheisessa kuvassa näkyy reitin merkintään käytettäviä teippilippuja, joissa oranssi väri erottuu vihreästä luonnosta, ja valkoinen teippi tuo kaivatun lisäkontrastin niille, joilla on eriasteisia värinäön ongelmia. Jokaisessa lipussa on heijastin. Lippuja on valmistunut jo satoja. Maassa näkyvä oranssi nuoli on ekologista kalkkipohjaista spraymaalia, joka tapahtuman jälkeen häipyy muutaman sadepäivän myötä jälkiä ympäristöön jättämättä. (kuvauspaikka ei liity kilpailureittiin)
 
Mikko Luusalo, kilpailunjohtaja

SUL:n päätös Suomi-Juoksun 2019 kilpailijan hylkäyksestä

Suomi-Juoksussa 2019 tapahtui sääntörikkomus, jonka seurauksena kilpailun johto hylkäsi Jyrki Kukon suorituksen. Reitiltä eksymisen jälkeen Jyrki sai autokyydin, suureksi osaksi kilpailureitillä. Auton käytöstä
huolimatta juostu kokonaismatka ei lyhentynyt, kun huomioidaan eksymisestä aiheutunut lisämatka.

SUL:n kilpailuvaliokunta on käsitellyt tapauksen, ja todennut että kilpailijan hylkääminen oli sääntöjen mukaan oikein.

Endurancen jäsentiedote 4/2019

Hei endurancelaiset!

Tiedotettavia asioita:
– E24h ilmoittautuminen ja talkoot
– Suomi-juoksu 2020
– Syysleiri- ja kokous

E24h ilmoittautuminen ja talkoot:

Esport Arenalla, Espoossa 22.-23.02.2020 juostaan 13. kerran järjestettävä Endurance 24 tunnin juoksu.
Ilmoittautuminen avataan 1.9.2019 klo 9:00 Suomen aikaa. www.endurance.fi/ilmot/. Myös talkooilmoittautuminen avataan samoihin aikoihin samaan paikkaan. Tämän vuoden kilpailussa talkoolaisia oli kiitettävästi ja yhtä runsasta osallistumista toivotaan ensi vuodellekin, jotta kilpailu saadaan vedettyä kunnialla läpi. Eli tämän vuoden talkoisiin sitoutuneet ja kaikki muut ahkerat nähdään myös ensi vuonna!

Suomi-juoksu 100 km 2020 ilmoittautuminen ja talkoot:

Suomi-juoksu 100 km järjestetään 2. kerran Salossa 6.6.2020 klo 19.00-7.6.2020 klo 9.00. Ilmoittautuminen aukeaa 1.10.2019. Tervetuloa juoksemaan! Tämän vuoden kilpailu vedettiin aivan minimi talkooporukalla, mistä aiheutui erinäisiä haasteita. Vetoankin teihin endurancelaiset, että osallistuisitte ensi vuoden talkoisiin, jotta paikalla olisi tarpeeksi mm. reitin merkitsijöitä, liikenteenohjaajia ja juomankaatajia huoltopöytien takana. Olette enemmän kuin tervetulleita. Myös Suomi-juoksun talkooilmoittautuminen avataan pian ja ilmoittautumiset ovat sitovia.

Syysleiri- ja kokous

Endurancen syyskokous-ja leiri järjestetään alustavasti päiväleirinä 9.11.2019 Tuusulan Krapissa. Lisätietoja leiristä/kokouksesta seuraavassa tiedotteessa.

Jos tulee kysyttävää seuran toiminnasta tms., voitte laittaa viestiä kirsi@endurance.fi tai hallitus@endurance.fi. Vastaamme noin kahden päivän kuluessa.

Endurancen jäsentiedote 3/2019

Hei ja hyvää kesän alkua!

Tämän jäsentiedotteen aiheena on Suomi-juoksu 100 km, jonka seuramme järjestää 29.6.-30.6.2019 Salossa. Tarvitsemme kilpailuun yllätys yllätys TALKOOLAISIA erilaisiin tehtäviin mm. liikenteenohjaajiksi, huoltopöytien taakse juomaa kaatamaan, juoksijoiden perässä pyöräilijää ainakin osaksi matkaa, jota kuta joka voisi keräillä autolla keskeyttäneet matkan varrelta, jos sellaisia on ja kaikenlaista muutakin puuhaa löytynee. Ilmoittautuminen on auki seuran web-sivuilla: https://endurance.fi/ilmot/ ja lisätietoja tapahtumasta voi kysellä mikko@endurance.fi tai hallitus@endurance.fi.

Nähdään Salossa!

Endurancen jäsentiedote 1/2019

Tiedotettavat asiat:
– Jäsentiedotteet 2019
– Johtokunnan jäsenet vuodelle 2019
– Jäsenmaksut
– Endurance 24 h-talkoot
– Kevätleiri

Hyvää alkanutta vuotta 2019 endurancelaiset!

Jäsentiedotteet ilmestyvät tänä vuonna suurin piirtein viikoilla 5, 10, 20, 32, 40 ja 48. Voipi olla yksi viikko ennen tai jälkeen.

Johtokunta 2019 on hyvinkin pitkälti sama kuin viime vuonna. Puheenjohtajana jatkaa Arto Ahola.

Muut johtokunnan jäsenet:

Antero Ignatius (sponsorit)
Pekka Kytömäki (seura-asut)
Mikko Luusalo
Harri Paananen (rahastonhoitaja)
Kirsi Tyni (sihteeri)
Kari Ranta
Petri Welling
Kristiina Tarnanen (huoltopäällikkö)

Jäsenmaksut pysyvät ennallaan eli varsinaiset jäsenet maksavat 30 euroa ja kannattajat 10 euroa. Ne, jotka maksoivat jäsenmaksun loppuvuodesta 2018, kuittaavat sillä myös vuoden 2019 jäsenmaksun.
Lähetän pian sähköpostiinne laskun.

XII E24h kilpailu järjestetään 23.-24.2.2019 Esport-areenalla. Talkoolaisista on muodostettu ryhmä my clubiin ja sitovasti ilmoittautuneet saavat pian viestiä koskien talkoita. Seuraan kuulumattomille on avattu ilmoittautuminen Endurancen web-sivuille, mutta eipä tuo haittaa, vaikka sinne jäsenetkin ilmoittautuisivat.

Seuran kevätleiri ja kevätkokous järjestetään Hyvinkäällä hotelli Sveitsissä 13.-14.4.2019. Tulkaahan mukaan!

Endurancen jäsentiedote 6/2018

Endurance Ultrarunning Team Finland ry
Jäsentiedote 6/2018

Hei endurancelaiset!

Käsiteltävät asiat:

  • Syyskokous 2018
  • My club tietosuoja-asetukset
  • Kevätleiri- ja kokous 2019
  • Suomi-juoksu 2019

Syyskokous pidettiin 24.11.18 Hotelli Nuuksiossa. Johtokunnan jäsenet vuodelle 2019 ovat: Arto Ahola puheenjohtaja, Kirsi Tyni sihteeri, Antero Ignatius Sponsorit, Harri Paananen rahastonhoitaja, Pekka Kytömäki seura-asut, Kristiina Tarnanen Huoltopäällikkö, Petri Welling, Kari Ranta ja Mikko Luusalo. Varajäseninä jatkavat: Ari Lindsten ja Tapani Tarnanen. Varsinaiseksi jäsenmaksuksi vuodelle 2019 vahvistettiin 30 euroa ja kannatusjäsenmaksuksi 10 euroa.

Syyskokouksessa keskusteltiin my clubin henkilökohtaisista tietosuoja-asetuksista ja siitä, että olisi hyvä että jäsenet pystyisivät näkemään vähintään toistensa nimen. Omia tietosuoja-asetuksiaan pääsee muokkaamaan kohdasta Omat tiedot -> Tietosuoja -> Muokkaa. Jos nimensä kohdalle valitsee kohdan sisäinen, niin jäsenet pystyvät näkemään toistensa nimet.

Ensi kevään kokouspaikaksi valittiin alustavasti Hyvinkään Sveitsi ja ajankohdaksi 13.-14.4.2019.

16.12.18 päätettiin, että 48. Suomi-juoksu järjestetään 29.-30.6.2019 Salossa yhteistyössä Endurancen ja UltraFinn Oy:n kanssa. Kilpailu juostaan yhtenä pitkänä 100 km:n lenkkinä. Sarjoina on miehet ja naiset 100 km. Lisätietoja annetaan ensi vuoden puolella.
 

Rauhallista Joulun aikaa ja hyvää Uutta Vuotta 2019!